PRODUCTIES

Luxus Engaging Media streeft er naar om met haar LEM VR-producties bij te dragen aan de samenleving door de levenskwaliteit en het geluk van de mens te verhogen. Dit vooral in de sectoren van Zorg, Welzijn en Sociale Veiligheid, omdat deze hoofdzakelijk bijdragen aan het geluksgevoel van het individu.

Dankzij de VR-producties die LEM maakt, wordt geluk niet slechts een doel, maar een bereikbare (virtuele) realiteit. De VR-producties omarmen de kracht van technologie om de levenskwaliteit te verbeteren, waarbij ze een bron van inspiratie, vreugde en persoonlijke groei worden voor een breed scala aan doelgroepen. De kracht van de video’s zit hem ook in het vermogen om ervaringen en belevingen gepersonaliseerd te maken en aan te bieden. Hiermee zet Luxus Engaging Media zich elke dag in voor een betere – en vooral gelukkigere – wereld.

Voor alle producties van LEM die per sector uitgewerkt staan, geldt standaard dat u deze in 5 termijnen kan betalen.

INTERACTIEF OF NIET-INTERACTIEF

VR of 360-graden video’s komen in verschillende soorten en maten. De twee hoofdzakelijke soorten zijn interactieve 360-graden video’s en niet-interactieve 360-graden video’s.

Interactieve 360-graden video’s geven kijkers meer controle en een intensere ervaring. Ze kunnen zelf bepalen waar ze naartoe gaan en welke acties plaatsvinden, waardoor de video op eigen voorkeur en volgorde kan worden gevolgd. Achteraf kunnen rapportages worden gegenereerd met een overzicht van gemaakte keuzes, handig voor het monitoren van voortgang bij trainingen.

Niet-interactieve 360-graden video’s maken kijkers passieve toeschouwers; ze kunnen rondkijken maar hebben geen controle over de inhoud. Voor deze productie bieden we opnamemogelijkheden op locatie of in onze studio’s, met gebruik van onze VR stockmateriaalbibliotheek om kosten te besparen.

Voor meer informatie over interactieve mogelijkheden en rapportage-opties, vraag uw persoonlijke inlogcode aan.

LEM WERKT VOOR DE ONDERSTAANDE SECTOREN

Een man in een ziekenhuis met een VR bril op

ZORG

In de snel evoluerende zorgsector vormen 360-graden video’s een baanbrekend instrument dat de manier waarop zorg wordt geleverd en ervaren ingrijpend verandert. Deze innovatieve technologie opent de deur naar een nieuwe dimensie van betrokkenheid en zorginteractie.

Een mevrouw met een VR bril op aan het genieten van de buitenlucht

WELZIJN

In de dynamische wereld van welzijn komt de impact van 360-graden video’s naar voren als een revolutionaire kracht die het welzijnslandschap transformeert. Deze geavanceerde technologie opent deuren naar een meeslepende en persoonlijke welzijnservaring voor cliënten en hulpverleners.

security camera and urban video

SOCIALE VEILIGHEID

In de zich voortdurend ontwikkelende wereld van (sociale) veiligheid spelen 360-graden video’s een cruciale rol bij het herdefiniëren van de normen en strategieën binnen deze sector. Deze cutting-edge technologie opent de deur naar een meer realistische en doeltreffende benadering van bijvoorbeeld veiligheidstraining en operaties.